radyobir
radyobir

İstanbul bembeyaz...

İstanbul'da beklenen karın yağmasının ardından vatandaşlar bembeyaz bir sabaha uyandı.

24 Şubat 2019 09:41 | Güncelleme :24 Şubat 2019 11:06 | Kategori: Yaşam

Kar yağışı sebebi ile sabah erken kalkan bazı vatandaşlar yürümekte zorluk çekerken bazı vatandaşlar karın keyfini sürdü. 

İstanbul’da beklenen kar yağışının gece boyunca etkili olmasının ardından İstanbul’un birçok yeri beyaza büründü. Pazar gününe beyaz örtüyle uyanan İstanbullular karın keyfini çıkardı. 



İstanbul’da dün gece saatlerinden itibaren etkisini sürdüren kar şehrin genelini beyaza bürüdü. Sabah saatlerinde metrobüse binmek isteyen vatandaşlar zor anlar yaşarken, taksi sürücüleri karla kaplanan araçlarını fırçalarla temizledi. 

İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan kar gece boyunca etkisini sürdürdü. 

İstanbul genelinde etkili olan kar şehri beyaza bürüdü. Güne beyaz örtüyle uyanan İstanbullular sabah saatlerinde metrobüse yürümekte güçlük çekti. Sabah araçları karla kaplanan taksi sürücüleri ise araçlarını fırçalarla temizledi. İstanbul’da kar etkisini şu sıralar aralıklarla sürdürüyor. 



SULTANAHMET BEMBEYAZ

İstanbul'da etkili olan kar yağışı, turistik bölgelerde adeta kartpostallık görüntüler oluşturdu. Tarihi yarım ada ve Sultanahmet Meydanı, kar yağışı ile birlikte harika bir görünüme kavuştu. 

İstanbul'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı kentin birçok alanını beyaza bürüdü. Tarihi ve turistik bölgeler bembeyaz kar ile birlikte harika bir görüntüye kavuştu. İstanbul'un tarihi mekanlarından biri olan Sultanahmet Meydanı, konuklarına adeta kartpostallık görüntüler sundu. 



TAKSİM MEYDANI'NI KAR KAPLADI

İstanbul’da etkisini sürdüren kar, şehrin birçok alanı gibi Taksim Meydanı'nı da beyaza bürüdü. Taksim’de bazı vatandaşlar yürümekte güçlük çekerken, bazıları ise adeta kartpostallık görüntülerin oluştuğu meydanda fotoğraf çekildi. 



İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan kar gece boyunca etkisini sürdürdü. İstanbul genelinde etkili olan kar yağışı Taksim Meydanı ve çevresini beyaza bürüdü. Aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Taksim Meydanı'nda bazı vatandaşlar ise karın tadını çıkararak beyaz örtü eşliğinde fotoğraflarını çekilirken, belediye ekipleri ise vatandaşların yürüyebilmesi için biriken karları temizlemeye çalıştı. 



İDO VE BUDO SEFERLERİNE ENGEL 

İstanbul Deniz Otobüsleri ile Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO)’nun bazı seferleri yoğun kar yağışı nedeniyle iptal edildi. 

İDO ve BUDO yoğun kar yağışı ve aşırı rüzgar nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 24 Şubat’ta yapılacak bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu. İDO’dan yapılan yazılı açıklamada, "Olumsuz Hava Koşulları nedeniyle 24.02.2019 Bursa-Yenikapı-Kadıköy 12:30 seferi , Kadıköy-Yenikapı-Bursa 11:50 seferi, Bursa-Yenikapı-Kadıköy 10:30 seferi, Kadıköy-Yenikapı-Bursa 09:50 seferi, Bursa-Yenikapı-Kadıköy 08:30 seferi ile Kadıköy-Yenikapı-Bursa 07:50 seferimizi iptal etmek zorunda kaldık.” İfadelerine yer verildi. BUDO’dan yapılan açıklamada ise, iptal edilen seferlerin listesi şu şekilde: 

08.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 
08.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Büyükçekmece) 
09.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) 
09.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 
09.30 Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas) 
10.00 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 
10.30 İstanbul (Büyükçekmece) - Bursa (Mudanya) 
11.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Armutlu (İhlas) 
11.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) 
12.55 Armutlu (İhlas) - Bursa (Mudanya) 
13.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 
14.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) 
16.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 
16.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) 
17.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 
18.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Büyükçekmece) 
18.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) 
19.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 
20.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) 
20.30 İstanbul (Büyükçekmece) - Bursa (Mudanya)” 



UÇAK SEFERLERİ İPTAL 

Türk Hava Yolları, İstanbul’dan yurt içi ve yurt dışına gidecek olan toplam 4 seferinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. 

Türk Hava Yolları’nın (THY), İstanbul Havalimanı’ndan düzenlemeyi hedeflediği yurt içi ve yurt dışı toplam 4 sefer hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. Dün sabah saatlerinden itibaren başlayan ve gece saatlerinden itibaren yoğunlaşan kar yağışı ve fırtına nedeniyle hava ulaşımında da aksamalar yaşandı. THY’nin İstanbul Havalimanı’ndan gerçekleştirilmeyi planladığı, Bakü, Aşkabat ile İzmir ve Adana seferlerinin iptal edildiği duyuruldu. 


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI