radyobir
radyobir

İstanbul'dan Carla Bruni geçti...

Fransa'nın eski "First Lady"si, şarkıcı Carla Bruni, İstanbul'da hayranlarıyla buluştu.

14 Aralık 2017 02:22 | Kategori: Magazin

Fransa'nın eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin eşi Carla Bruni, Ekim ayında çıkan yeni albümü "French Touch”ın tanıtım turnesi kapsamında Türkiye’de ilk kez konser verdi.



American Express sponsorluğunda, Piu Entertainment ve 73 Organizasyon işbirliğiyle önceki akşam Zorlu PSM’de gerçekleşen konserde Carla Bruni, 90’ların klasik şarkılarını yorumladığı "French Touch” albümünden parçaları seslendirdi.



İran halısı üzerinde, piyano, çello ve akordeon eşliğinde aşk şarkılarını söyleyen sanatçı, konser sonunda seyircilerin isteği üzerine bis yaptı. Güzelliği ve zarafetiyle dikkati çeken Carla Bruni, ilk kez İstanbul’da sahne almaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.



Konsere Ünlü Akını

Carla Bruni’nin İstanbul’daki ilk konserini, cemiyet ve sanat dünyasından ünlüler de izledi. Fransız şarkıcıyı izlemeye gelenler arasında Fransa’nın Türkiye Büyükelçisi Charles Fries, şarkıcı Nil Karaibrahimgil ve eşi Serdar Erener, Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis, Feryal Gülman, manken Tülin Şahin ve Berrin Zorlu da yer aldı. 



Doğum günü Şarkısı Carla’dan

Carla Bruni ile yakın dost olan Tülin Şahin, konser sonrası ünlü ismi kulisinde ziyaret etti. 13 Aralık doğum tarihi olduğunu belirten Tülin Şahin, Carla ile yurtdışında görüştüklerini ve kendisine "İstanbul’da bekliyorum. Doğum günü şarkını söyleyeceğim” dediğini ifade etti. Adriana lima ile çekilmiş müstehcen fotoğrafıyla gündeme gelen Şahin, o fotoğrafın sorulması üzerine "Onunla defalarca çekim yaptığımız için artık çok yakınız. Ne zaman görüşsek böyle esprililer oluyor. O an tatlı bir andı” diye konuştu.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI