radyobir
radyobir

İstanbul'dan İyeoka geçti

Son dönemin ilgi çeken müzisyenlerinin KüçükÇiftlik Bahçe konseptinin yemyeşil doğasında sahneye çıktığı Greenify Fest önceki gün başladı.

12 Ağustos 2017 19:14 | Kategori: Magazin

"Simply Falling" adlı şarkısıyla listeleri alt üst eden Amerikalı sanatçı Iyeoka, Kaybedenler Kulübü’nün soundtrackiyle geniş bir kitleye ulaşan, son zamanların en popüler sanatçılarından Can Gox, kendi tarzının öncü gruplarından Adamlar sahne enerjisi, müzikal yeteneği ve Evrencan Gündüz Epifoni Events'in düzenlediği Greenify Fest kapsamında Küçük Çiftlik Bahçe’de sahneye çıktı.

Amerikalı star Iyeoka'nın Türkiye'deki 5 ayaklı turnesinin son ayağı olan İstanbul Greenify Fest 2017, sanatçıyı binlerce İstanbullu müziksever ile buluşturdu. 2 saat sahnede kalan sanatçı konser sonrası da hamile olmasına rağmen hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirip, albüm ve kitaplarını imzaladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI