radyobir
radyobir

İstanbul Gençlik Festivali ziyaretçi rekoru kırdı

Türk Telekom ana sponsorluğunda bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali (İGF), yaklaşık yarım milyondan fazla genci ağırladı. Gençler, Türk Telekom Muud Sahnesi'nde Murat Boz, Teoman, Cem Belevi, Mustafa Sandal, Berkay gibi isimlerin konserleriyle eğlenceye doydu.

15 Mayıs 2018 10:52 | Kategori: Yaşam

Türk Telekom ana sponsorluğuyla Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde, 2-6 Mayıs tarihleri arasında ikincisi düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali (İGF), 520.000 tekil ziyaretçi olmak üzere toplamda 750.000 genci ağırlayarak ziyaretçi rekoru kırdı.

Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen festivalde, konser, eğlence, kültür-sanat, bilim teknoloji, söyleşi, spor, sosyal sorumluluk, turnuva, e-oyunlar ve daha birçok alanda onlarca etkinlik gerçekleştirildi.Beş gün süren etkinliklerde açık ve kapalı alanlarda 52 workshop, 14 canlı sahne performansı, 30 söyleşi, 28 sportif aktivitesi yapıldı. Gençlerin sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun ilgi gösterdiği festivale, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya gibi önemli isimler katıldı.



Türk Telekom’un gençlik markası Selfy alanında gençler hem kendilerine sunulan avantajlar hakkında bilgi sahibi oldu hem de birbirinden eğlenceli aktivitelerle eğlendi. Gençler Türkiye’nin ilk yerli dijital klavye uygulaması Tambu alanında yer alan karakterleri kullanarak kendi hikayelerini anlattı. Türk Telekom’un oyun platformu Playstore ile gençler, dijital oyun dünyasının en sevilen oyunlarıyla buluştu. Futboldan basketbola zengin içeriğe sahip Tivibu Spor alanında ile gençlere, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nin yanı sıra birçok spor içeriği sunuldu. Festivale katılan gençler, Türk Telekom Muud Sahnesi’nde Murat Boz, Teoman, Oğuzhan Koç, Fatma Turgut, Sufle, Berkay, Cem Belevi, Mustafa Sandal, Oğuzhan Uğur, Evrencan Gündüz, Gripin, Manuş Baba, Imera, Jabbar gibi isimlerin konserleriyle de eğlenceye doydu.

Gençlerle Türkiye’nin en sevilen markalarını, sivil toplum kuruluşlarını, kamu kurumlarını, üniversitelerini bir araya getiren, kültür sanat etkinliklerinden, robotik atölyelere, spor aktivitelerinden, söyleşilere ve konser etkinliklerine kadar zengin bir içerik sunan İGF, Türkiye’nin en büyük gençlik festivali olarak biliniyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI