radyobir
radyobir

İstanbul'da tehlikeli yolculuklar kamerada

Kağıthane'de bir motosiklete 2'si çocuk 4 kişi binen ailenin tehlikeli yolculuğu yürekleri ağza getirdi. Beyoğlu'da ise 2 kişi elektrikli motosiklette yan yana oturup bir de yanlarında tesisat çantasını sürükledi

01 Ekim 2017 05:20 | Kategori:

İstanbul Kağıthane’de bir motosiklete 2’si çocuk 4 kişi binen ailenin kasksız gerçekleştirdiği tehlikeli yolculuk yürekleri ağza getirdi. Beyoğlu Şişhane’de ise 2 kişinin elektrikli motosiklette yan yana oturup bir de yanlarındaki tesisat çantasını sürüklemeleri kameraya yansıdı. 

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde yaşanan tehlikeli yolculuklar kameralara yansıdı. Kağıthane ilçesindeki Kağıthane Caddesi üzerinde bir motosiklete 2’si çocuk 4 kişi binen ailenin tehlikeli yolculuğu yürekleri ağza getirdi. Motosikleti kullanan sürücü, ailesiyle dik yokuşları çıkarak devamında yine dik yokuşlardan aşağıya inerek hem kendi canını hem de ailesinin canını tehlikeye soktu. Bir süre böyle devam eden sürücü daha sonra gözden kayboldu. Beyoğlu Şişhane Refik Saydam Caddesi üzerinde ise 2 kişi, elektrikli motosiklette yan yana oturup trafikte seyretti. Bu şekilde seyrin yanı sıra bir de tekerlekli tesisat çantalarını peşlerinden sürükleyen ikili, komik ve bir o kadar da tehlikeli görüntü oluşturdu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI