radyobir
radyobir

İstanbullular!.. Bu saate dikkat!..

Hava durumu ile ilgili Meteoroloji tarafından son dakika sağanak yağış uyarısı geldi. Sıcaklıkların hissedilir derecede düştüğü İstanbul il geneli ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan son hava tahmin raporuna göre saat 09.00 - 24.00 arası sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

13 Kasım 2018 08:51 | Kategori: Yaşam

Hava durumu ile ilgili hatırlanacağı gibi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hafta başında önemli uyarılar yapılmıştı. Yapılan uyarılarda özelikle sıcaklığın düşeceği ve yağışlı havanın yurt genelinde etkin olacağı vurgulanmış bununla beraber birçok bölgede kar yağışı görüleceği bilgisi paylaşılmıştı.

Hava durumu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bugün yani 13 Kasım için son dakika uyarısı İstanbul'a geldi. Yapılan uyarıda saat verilecek, mega kentte yaşayanlar sağanak yağış ve su baskınlarına karşı uyarıldı. Öte yandan Meteoroloji tarafından İstanbul hava durumu ile ilgili paylaşılan son hava durumu raporuna göre İstanbul il genelinde en yüksek sıcaklığın 13, en düşük sıcaklığın ise 12 derece dolaylarında olması bekleniyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI