radyobir
radyobir

İstanbullular gece pikniğiyle Kemer Country Club'da buluştu!

Türkiye'nin ilk ve tek gece pikniği Urban Picnic, 2. senesinde Kemer Country Orman Evi'nde önceki akşam İstanbullular ile buluştu. 12-13 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan pinliğin bu yıl ki ilk ayağı önceki akşam başladı. Festival tadında gerçekleşen bu etkinlikte katılımcılarını piknik yaparak çıkartırken, sahne performanslarıyla da eğlenceyi doyasıya yaşadılar.

13 Mayıs 2018 19:50 | Kategori: Magazin

Demirören Şirketler Grubu’na ait uluslararası standartlara sahip bir kulüp özelliğinde olan Kemer Country Club’da gerçekleşen tüm etkinliklerde katılımcılar, yemyeşil doğa ile keyifli bir ortamda , tüm olanakların en iyi standartlarda sunulduğu en ideal etkinlik mekanında buluşuyor.

Kemer Country Club aynı zamanda kişisel ve kurumsal organizasyonların ötesinde; müzik-sanat festivalleri, konserler, spor etkinlikleri, panayırlar, lansman partileri gibi geniş çaplı
prodüksiyonlara da ev sahipliği yapıyor. Urban Picnic, İstanbulluları gece pikniği ile yeniden buluşturdu. Yeşillikler içinde, adeta bir karnaval havasında gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 5000 kişi katılırken katılımcılar, yapılan ikramlarla onlarca farklı tarz ve mutfaktan yüzlerce farklı lezzeti ek ücret ödemeden ve sınırsız olarak tatma şansı yakaladılar. 

Türkiye’nin en sevilen restoranlarının sunduğu ikramlarla Türk, İtalyan, İspanyol, Meksika ve Lübnan gibi farklı mutfakların yemeklerinden vegan lezzetlere, gastronomik deneyimlerden sokak atıştırmalıklarına ilginç lezzetleri tatma fırsatı yakalayacaklar.

Ayrıca iki gece boyunca piknik oyunları, workshoplar ve yarışmaların yanı sıra DJ performansları ve canlı konserlerle de eğlenceye doydu. Önceki akşam Klein Resident DJ Tan Güner ve Eski Bando ekibini sahnede ağırlanırken,  bir sonraki gün ise Yeni Türkü sevilen şarkıları ile sahne alacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI