radyobir
radyobir

Sürpriz 11'ler açıklandı!..

Spor Toto Süper Lig heyecanı Beşiktaş Galatasaray maçıyla devam ediyor. Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ı kendi evinde ağırlayacak. İki takımın ilk 11'leri belli oldu. Eksik ve cezalı oyuncuları bulunan iki takımda da ilk 11'de sürpriz isimler şans buluyor. Tüm futbolseverlerin nefeslerin tutarak takip edeceği karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Peki, Beşiktaş – Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

01 Aralık 2018 02:00 | Güncelleme :02 Aralık 2018 21:00 | Kategori:

Beşiktaş – Galatasaray derbi maçı için nefesler tutuldu. Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasındaki en kritik karşılaşmalardan biri olan derbi maçı bugün gerçekleşecek. Ev sahibi Beşiktaş'ta Pepe, Babel ve Roco bu önemli maçta forma giyemeyecek. Galatasaray'da ise Rodrigues, Serdar Aziz, Donk ve Ndiaye cezalı. Emre Akbaba, Belhanda ve Sinan Gümüş ise sakatlığı nedeniyle oynamayacak. Cezasından dolayı maçı kulübede takip edemeyecek olan Fatih Terim için davette bulunan Beşiktaş, deneyimli çalıştırıcıyı locada ağırlayacak. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise takımının başında sahada olacak. Peki, önemli eksikliklerin bulunduğu Beşiktaş – Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

2 Aralık Pazar günü saat 20:00'de başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. 

İŞTE İLK 11'LER

Beşiktaş: Loris Karius, Adriano, Necip Uysal, Demagoj Vida, Caner Erkin, Dorukhan Toköz, Gary Medel, Ricardo Quaresma, Adem Ljajic, Mustafa Pektemek, Güven Yalçın

Galatasaray: Fernando Muslera, Mariano, Ozan Kabak, Yuto Nagamoto, Maicon, Ahmet Çalık, Henry Onyekuru, Sofiane Feghouli, Fernando, Selçuk İnan, Eren Derdiyok

İlk maç 1988’de 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ilk defa 18 Aralık 1988 yılında bir Süper Lig maçında karşı karşıya geldi. O dönemde Terim Ankaragücü’nün, Güneş de Trabzonspor’un başındaydı. O müsabakayı Şenol Güneş’in öğrencileri 2-0 kazanmıştı. Bu maçtan sonra Şenol Güneş’in takımları, Fatih Terim’in takımlarını yenme başarısı gösteremedi.

Terim ve Güneş’in 15. randevusu 

Fatih Terim ile Şenol Güneş, çeşitli takımların başında 14 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Terim’in öğrencileri 7 kez sahadan galip ayrılırken, Güneş'in takımları 1 kez kazanmayı başardı. İkili arasında oynanan karşılaşmalarda 6 kez de beraberlik çıktı. Bu müsabakalarda Fatih Terim’in takımları 16 kez rakip fileleri havalandırırken, Şenol Güneş’in öğrencileri 8 gol atabildi. İki teknik adam arasında 2012 yılında oynanan son maçta Galatasaray ile Trabzonspor golsüz berabere kaldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI