radyobir
radyobir

İşte dünyanın en güzel kız çocuğu

Moskovalı 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Kristina Pimenova, geleceğin top modeli ve dünyanın en güzel kız çocuğu seçildi.

30 Kasım 2014 07:59 | Güncelleme :30 Kasım 2014 10:07 | Kategori: Magazin

Yükselen bir yıldız olan Pimenova’nın gelecekteki kariyeri, Rus ve yabancı basın kuruluşlarının haberlerinin yanı sıra, ünlü tasarımcılarının ve binlerce internet kullanıcısının sosyal paylaşım siteleri üzerindeki yorumlarına ve tartışmalarında da konu oluyor.
Rusya’nın başkenti Moskova’da 2005 yılında dünyaya gelen Pimenova 3 yaşından bu yana podyuma çıkıyor. Pimenova’nın eski bir model olan annesi Glikeriya Şirokova’nın çocuğu daha 3 yaşında mankenlik okuluna vermesi profesyonel futbolcu olan babası Ruslan Pimenov’u rahatsız etmemiş.
Şu an facebook üzerinde 2 milyondan, Instagram’da ise 300 binden fazla takipçisi bulunan Pimenova, facebook üzerinde 290 bin takipçisi bulunan Rusya’nın en tanınmış modeli Natalya Vodyanova’ya da bu alanda büyük fark atmış durumda.
Küçük yaşına rağmen Dolce&Gabanna gibi büyük markaların defilelerine çıkan Pimenova, Vogue dergisinin çocuk baskısı, Roberto Cavalli ve Benetton için de kamera karşısına geçti. Kinder markasının da yüzü olan Pimenova’nın fotoğrafları sosyal paylaşım siteleri üzerinde on binerce beğeni alıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI