radyobir
radyobir

İşte Ebru'nun malvarlığı!..

Evliliği boyunca Reza Zarrab'ın aldığı hediyelerle gündeme gelen Ebru Gündeş'in, Kanlıca'daki yalıyı Zarrab'a devrettiği, eşinin kendisine aldığı yarış atını da 2.5 yıl önce geri verdiği ortaya çıktı.

29 Eylül 2016 06:00 | Kategori: Magazin

Mart ayında ABD’de tutuklanan 6 yıllık eşi Reza Zarrab’dan boşanmaya karar veren ve evlilik sözleşmesi bulunduğundan Zarrab’la mal paylaşımı yapmayacağı ortaya çıkan Ebru Gündeş’in mal varlığıyla ilgili farklı iddialar ortaya atıldı.

Çift, evlilikleri süresince Zarrab’ın Gündeş’e aldığı lüks hediyelerle gündeme gelmiş, ünlü şarkıcı bu duruma "Reza bana Mars’ı alacak” diyerek tepki göstermişti. Boşanma davasında herhangi bir talepte bulunmayacak olan Gündeş’in oturdukları yalı ile ‘Duty Free’ adlı yarış atını da eşine geri verdiği ortaya çıktı.

- Reza Zarrab, Kanlıca’daki Mehmet Arif Bey Yalıları’ndan ikisini 2011’de satın almak istedi, ancak banka kredisi konusunuda sorun yaşadı. Çift, sorunu çözmek için iki yalıyı ayrı ayrı kredi çekerek satın aldı. Gündeş, kendi üzerine kaydettirilen, ancak kredi borcunu Zarrab’ın ödediği yalıyı 8 Ocak’ta borç biter bitmez Zarrab’a devretti

- Ebru Gündeş’in yıllar önce Ulus ve Acerkent’ten aldığı evlerden birinde annesi, diğerinde abisi yaşıyor. Evliliği boyunca konserlerine, tv programlarına ve reklam çekimlerine ara vermeyen şarkıcı, 6 yıllık evliliği boyunca da sadece Sapphire Rezidans’tan bir daire aldı. Gündeş’in, Etiler-Nispetiye Caddesi’nde de 1+0 dairesi bulunuyor.

- Katıldığı bir müzayedede Nazmi Ziya’nın kendi evini resmettiği tablosunu 1 milyon 50 bin liraya satın alan Reza Zarrab’ın eseri yılbaşı hediyesi olarak Ebru Gündeş’e armağan ettiği öne sürülmüştü. O tablo da Gündeş’in üzerine kayıtlı değil.

- Ebru Gündeş, Reza Zarrab’ın doğum gününde hediye ettiği ‘Duty Free’ adlı yarış atını da, at yarışları hakkında bilgi sahibi olmadığı gerekçesiyle 2.5 yıl önce Zarrab’a geri verdi.

- Gündeş’in Zarrab’a ait özel uçağı kullanmadığı ve yaşadığı yalıdan taşınmayı düşündüğü, kızının düzenini bozmayacak şekilde yeni bir ev arayışına girdiği de gelen bilgiler arasında.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI