radyobir
radyobir

İşte Fikret Orman'ın transfer listesi

Beşiktaş'ta Radamel Falcao için şartlar zorlanıyor. Tolgay'a Galatasaray talip. Siyah-beyazlı ekip maliyeti yüksek birçok oyuncusuna gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Babel'in yerine Brahimi iddiası. 12 yaşındaki 'Azeri Messi'yi transfer etti. Sağ bek için Tete iddiası. İşte Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri...

23 Kasım 2018 12:30 | Kategori:

Başkanı Fikret Orman, golcü listesinin ilk sırasındaki Falcao için şartları zorlama kararı aldı, menajer Ahmet Bulut da Orman'dan yetki istedi. Şenol Güneş'in onay, Fikret Orman'ın de yetki vermesi durumunda Bulut'un, Falcao'yu getirmek için önümüzdeki hafta resmi girişimlere başlayacağı belirtildi.

Galatasaray istiyor

Şenol Güneş'in kadro dışı bıraktığı Tolgay Arslan için Galatasaray devrede. Disiplinsiz davranışları nedeniyle Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Tolgay'ın adı bir kez daha Galatasaray'la anılıyor. Fanatik'in haberine göre, Fatih Terim, yönetime Tolgay'ın alınması talebinde bulundu. Cimbom'un amacı, 28 yaşındaki orta saha oyuncusunu devre arasında kiralamak ve sezon sonunda uygun bir bonservis bedeli karşılığında satın almak.

Tekliflere açık

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi hedefinden uzak kaldığı için maddi problemler yaşayan ve maaş ödemekte zorlanan Beşiktaş’ta, devre arasında önemli adımlar atılacak. Siyah-beyazlı yöneticiler, başta Pepe, Adriano ve Love olmak üzere, gelecek tüm tekliflere açık olacak. Şenol Güneş'in yönetime sunduğu raporda Pepe, Adriano, Love, Oğuzhan ve Tolgay gibi isimlere gelecek tekliflerin değerlendirilmesini istediği öne sürüldü. Yönetimin yüksek maaş ve verim hesabı yaparak bir rapor istediği Güneş’in verdiği liste ile maaş konusunda bir rahatlama olacak. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Adriano’yu bedava göndermek istemeyen Beşiktaş, ara transfer döneminde gelecek teklifleri dikkate alacak. Brezilyalı sol bek için başta Japonya olmak üzere Çin ve Katar kulüplerinden teklifler olduğu öğrenildi. La Gazzetta dello Sport'a göre sportif direktör Monchi, eski göz ağrısı Oğuzhan için Beşiktaş'ın kapısını çalacak.

Babel'in yerine Brahimi

Ryan Babel ile yeni sözleşme konusunda anlaşamayan Beşiktaş'ın, sezon sonunda boşa çıkacak Yacine Brahimi ile ilgilendiği iddia edildi. Fanatik'in haberine göre; Ryan Babel ile yeni sözleşme konusunda bir türlü anlaşma zeminini bulamayan siyah beyazlılar, Porto'nun 28 yaşındaki yıldızı Yacine Brahimi'yi gündemine aldı. Beşiktaş'ın daha önce de gündemine aldığı Portekizli yıldızın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Tete ihtimali

Devre arasında hem forvete hem de sağ beke takviye yapmaya hazırlanan Beşiktaş’ta liste geniş. Lyon forması giyen Rafael için sezon başından bu yana nabız yoklayan Kartal’ın, aynı takımdan bir hedefi daha bulunuyor: Kenny Tete. 2017’nin Temmuz ayında 4 milyon Euro karşılığında Ajax’tan Lyon’a transfer olan Tete, Fransız ekibinde forma şansı bulmakta zorlanıyor. Ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde 1’er maçta görev alabilen 23 yaşındaki Hollandalı futbolcu, düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek amacında. Beşiktaş, satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinden bu işi bitirmek istiyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI