radyobir
radyobir

İşte "Müslüm"ün kamera arkasında yaşananlar

"Müslüm" filminden kamera arkası görüntüler yayınlandı. En özel sahnelerin yer aldığı çalışma Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur'un filmi ilk kez izledikten sonrası görüntüleriyle sonlanıyor.

01 Aralık 2018 02:35 | Kategori: Magazin

Can Ulkay ve Ketche’nin yönettiği, Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor’un başrolleri paylaştığı ve Müslüm Gürses’in hayatını anlatan "Müslüm Baba" 5 haftada yaklaşık 5,5 milyon kişi izledi.

Bu aradafilmin ilgi çekici sahnelerin yer aldığı kamera arkası görüntüler seyircilerin beğenisine sunuldu. Bu özel çalışma, Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur’un filmi ilk kez izledikten sonraki görüntüleriyle son buluyor.

"Müslüm", Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor’la birlikte Ayça Bingöl, Turgut Tunçalp, Şahin Kendirci, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Erkan Can, Güven Kıraç, Goncagül Sunar, Caner Kurtaran, Erkan Kolçak Köstendil, Altan Erkekli, Aleyna Özgeçen, gibi yıldız isimleri bir araya getiriyor. Senaryoda ise Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi imzası bulunuyor.




Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI