radyobir
radyobir

İşte Oğuzhan'ın başarısındaki gizem...

Beşiktaş formasıyla yaptığı büyük çıkışını milli takımda da sürdüren Oğuzhan'ın, büyük gelişimine etki eden isim ortaya çıktı. Genç futbolcunun, yeni sezon öncesinde Kartal'ın hocası Şenol Güneş'le yaptığı görüşmenin ardından özgüven depoladığı ve büyük patlamaya imza attığı öğrenildi.

08 Eylül 2015 11:13 | Kategori:

Siyah-Beyazlı formayla Süper Lig’de yeni sezona fırtına gibi giren Oğuzhan Özyakup, görev aldığı 3 maçta sergilediği 1 gol ve 3 asistlik performansla, yeni döneme damga vuracağını göstermişti.

Muhteşem sezon başlangıcının ardından Türkiye Milli Takımı’nın Letonya ve Hollanda’yla oynadığı Euro 2016 eleme maçlarının kadrosuna dahil edilen ve önceki akşam Portakallar karşısında attığı klas golle çıkışını sürdüren 22 yaşındaki futbolcunun, geçen döneme göre yaşadığı büyük değişimin sırrı ortaya çıktı. Beşiktaş’ta geçen sezon teknik direktör Slaven Bilic’in olduğu dönemde kısıtlı süre şans bulan ve kendisini gösteremeyen Ozzie’nin, takımın yeni hocası Şenol Güneş’le yaptığı görüşmenin ardından kafa olarak rahatlayıp büyük bir patlamaya imza attığı öğrenildi. Almanya ve Avusturya’da başarılı bir kamp dönemi geçiren Oğuzhan’la; yeni sezon öncesinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ndeki odasında görüşen Güneş, oyuncusuna adeta özgüven yüklemesi yaptı. İşte tecrübeli hocanın o sözleri;

‘Haydi kalk ayağa’

"Kampın en iyileri arasındaydın. Ama ruh halini hiç beğenmedim. Haydi kalk ayağa ve sadece futbola odaklan. Türk futbolunun en yetenekli isimlerinden birisin. Sen de benim gibi aslen Trabzonlu’sun. Bizim oraların insanları inatçı ve hırslı olur. Hakkında yapılan eleştirilere kulaklarını tıka. Cevap vereceğin yer saha içi. Benimle beraber kariyerinde yeni bir sayfa açıyorsun. Bak göreceksin, ilk haftadan itibaren herkes seni konuşacak. Bu konuda sana kefilim.”

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI