radyobir
radyobir

İşte Süper Lig'in 2 yeni takımı!..

TFF 1. Lig'de 33. hafta maçları oynanırken Spor Toto Süper Lig'e çıkma heyecanı yaşandı. Lider Evkur Yeni Malatyaspor evinde Boluspor ile 1-1 berabere kalarak ve takipçisi Sivasspor da deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalarak ligin bitimine bir hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantilediler.

14 Mayıs 2017 20:16 | Kategori:

TFF. 1'Lig'in 33. haftasında lider Evkur Yeni Malatyaspor evinde Bolsupor'la 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla puanını 61'e yükselten Yeni Malatya son hafta öncesi Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi. 

Süper Lig'e yükselen bir diğer takım Adana Demirspor deplasmanında 1-1 beraberlikle ayrılan Sivasspor oldu. Kızmızı-beyazlı ekip, puanını 59'a yükselti ve Süper Lig'e yükseldi.

Eskişehirspor evinde Gaziantep Büyükşehir ile 2-2 berabere kalarak puanını 56'ya yükselterek play-off'u garantiledi. Play-off'a yükselen diğer takım ise evinde Denizlispor'u 1-0 mağlup ederek puanını 53'e yükselten Giresunspor oldu. Göztepe de son hafta 1 puan alması durumunda play-off'u garantileyecek.

İşte TFF 1. Lig'de 33. hafta sonuçları

Adana Demir 1-1 Sivasspor
Bandırmaspor 3-0 Mersin İ.Y. 
Elazığspor 5-1 Balıkesirspor
Eskişehir 2-2 BŞB Gaziantep
Giresun 1-0 Denizli
Göztepe 4-1 Samsunspor
Manisaspor 2-0 Şanlurfa
Ümraniye 1-2 Altınordu
Y. Malatya 1-1 Bolu

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI