radyobir
radyobir

İşte Uludağ saldırısını gerçekleştiren terörist!..

İçişleri Bakanı Efkan Ala Bursa'daki saldırıyı gerçekleştiren teröristin PKK'ya üye olduğunu söyledi.Efkan Ala canlı bomba saldırısını gerçekleştiren teröristin 1992 doğumlu Eser Cali olduğunu duyurdu. Ala Gaziantep saldırısını gerçekleştiren teröristin ise IŞİD ile bağlantılı olduğunu belirtti.

02 Mayıs 2016 20:07 | Kategori: Terör

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa'daki canlı bombanın  Eser Çali olduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, TBMM'de Bursa'daki canlı bomba saldırısını gerçekleştiren kişinin kimliğinin tespit edildiğini açıkladı. Efkan Ala, canlı bombanın kimliğinin 1992 doğumlu Iğdır'ın Aralık ilçesi nüfusuna kayıtlı Eser Çali olduğunu bildirdi. Canlı bombanın iki ayrı sahte kimlik kullandığını belirten Ala, Eser Çali'nin PKK üyesi olduğunu söyledi. Efkan Ala, "Şu an 6 kişi  tutuklu konuyla ilgili. Daha önce 6 ilden çeşitli yerlerden gözaltılar  olmuştu. Bu çalışmalarda önemli bir aşamaya geldi ama yine gözaltı ve tutuklamalar olabilir. Gaziantep'teki olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor. Orada da gözaltılar var. 50'ye yakın 40 küsür gözaltı var. Gözaltı sayısı artabilir. Saldırıyı gerçekleştiren kişin DAEŞ bağlantılı terör örgütüne üye" diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI