radyobir
radyobir

İşten kovuldu, arkadaşının başını kesti

ABD'nin Oklahoma eyaletinde bir adam işten kovulduğu gerekçesiyle kadın meslektaşlarından birini kafasını keserek öldürdü, diğerini yaraladı.

27 Eylül 2014 09:13 | Güncelleme :27 Eylül 2014 12:54 | Kategori: Dünya

FBI, son zamanlarda etrafındakilere İslamiyeti kabul ettirmeye çalışan saldırganın geçmişini araştırıyor. Ancak polis, olayın alelade bir saldırı gibi göründüğünü söyledi.
Emniyetten yapılan açıklamaya göre, 30 yaşındaki Alton Nolen isimli adam Vaughn Foods adlı gıda dağıtım şirketindeki işinden kovuldu.
Nolan kovulduğu kendisine bildirildikten sonra, park yerinden arabasını alıp işyerinin önündeki bir başka araca çarptı, daha sonra inerek içeriye girdi.
Colleen Hufford isimli 54 yaşındaki kadınla karşılaşan saldırgan, Hufford'un başını kesti. Sonra ise 43 yaşındaki Traci Johnson adlı başka bir kadın çalışana saldıran Nolen, aynı zamanda gönüllü polis memuru olan, şirketin CEO'su Mark Vaughn tarafından vurularak durduruldu.
Yaralanan Nolan hastaneye kaldırıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI