radyobir
radyobir

İstMarina'da Koray Avcı gecesi

İstMarina Jolly Joker'de sahneye çıkan Koray Avcı,şarkıları ve sahne performansıyla hayranlarını coşturdu.Sahne performansının yanı sıra şarkıları ve söylediği şiirlerle geniş bir hayran kitlesi bulunan Avcı'yı yaklaşık bin kişi izlemeye geldi. Biletlerin günler öncesinden tükendiği konserde sevilen sanatçı hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

19 Ocak 2019 17:23 | Kategori: Magazin

'Senin için Değer' adlı üçüncü solo albümünde bulunan şarkıların yanı sıra Ahmet Kaya, Neşet Ertaş,Aşık Mahzuni,Selda Bağcan,Sezen Aksu gibi birçok usta sanatçıların unutulmaz eserlerini söyleyerek onları da anmış oldu. Şarkı aralarında söylediği şiirlerle sevenlerine duygu dolu anlar yaşatan Koray Avcı babasına yazdığı şiiri de okumayı ihmal etmedi. Avcı," Ben buralara babamın sayesinde geldim. Bana asıl para kazanmayı öğreten babamdır. Herşeyi onun sayesinde öğrendim " diyerek yazdığı şiirini okumaya devam etti.

Avcı : Yıldız Tilbe'ye şartım var dedim

Yıldız Tilbe'nin albümünde okuduğu parçayla ilgili görüşlerini belirten Koray Avcı, ' Evde pijamalarımla otururken telefonum çaldı. Bir baktım Yıldız Abla arıyor. Hemen üstümü değiştirdim o derece heyecanlandım. Koray'cım yeni albüm yapıyorum sende okumak ister misin ? dedi. Tabi okumak isterim ama bir şartım var dedim. Şarkıyı ben seçebilir miyim? Hikayesi olsun bende istedim. Oda kırmadı beni." diyerek albümde seslendirdiği  'Ummadığım Anda' adlı şarkıyı söyledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI