radyobir
radyobir

İzni kopardı Chloe'ye albüm yapacak

Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl, yeni düetleri 'Yüzyılın aşkı' adlı şarkının klip çekiminde görüntülendi.

18 Mayıs 2017 00:03 | Kategori: Magazin

Ümraniye platolarında gerçekleşen çekimlere Serdar Ortaç'ın eşi Chloe ve Sinan Akçıl'ın sevgilisi Otilla'da  katıldı. Yeni şarkının heycanını yaşayan Ortaç, "Şarkıyı karıma yazdım. Sinan'a dinlettim, ben okuyacağım" dedi. Chloe "O zaman ben de şarkının şurasını okurum" diye söze katılınca,  Otilla durur mu "Ben de klipte oynarım" diye tutturdu.

Bu arada Serdar ortaç "Şarkıda Chloe'nin de bir sözü var. Sonuç olarak ortaya böyle birşey çıktı" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Sinan Akçıl'ın çok titiz bir sanatçı olduğunu söyleyen Ortaç, "Merak etmeyin, böyle giderse yakında o da benim gibi MS hastası olur" diyerek Sinan Akçıl'a takıldı.

Bu arada Sinan Akçıl'ın Chloe'ye albüm yapmak istediğinin hatırlatılması üzerine Serdar Ortaç, "İsterse yapsın ben karışmam" şeklinde konuştu.

Sinan Akçıl'ın, "Ben ilişkilerinde bu kadar rahat adam görmedim" diyerek Serdar Ortaç'a laf atması üzerine sanatçı, "Yok canım o kadar da rahat değilim" karşılığını verdi.

Çekimler sırasında Sinan Akçıl'ın zor anları ise objektiflere yansıdı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI