radyobir
radyobir

Janset ve Gökçe Özyol oyun öncesi moral depoladı

Sezonun iddialı oyunlarından Romantizma, Trump Alışveriş Merkezi'nin gösteri merkezinde ilk kez pazar akşamı sahnelendi.

16 Ocak 2019 11:00 | Kategori: Magazin

Oyundan saatler önce Trump Alışveriş Merkezi’ne gelen başarılı oyuncular Janset ve Gökçe Özyol, provanın ardından AVM’yi turladıktan sonra kulise geçtiler.

Fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükumdar Olmaz’ın sevilen karakterleri  Nihan Taşyürek, Mustafa Vuran ve Survivor’ın popüler isimlerinden Hasan Yalnızoğlu da oyunu izlemeye gelenler arasındaydı. Set arasını fırsat bilerek geldiklerini belirten Nihan Taşyürek ve Mustafa Vuran, "Tiyatroyu çok seviyoruz. Set arası verilmişken değerlendirelim dedik ve oyunu izlemeye geldik” dediler.

Televizyon ekranlarının sevilen iki ismi Janset ve Gökçe Özyol’un birlikte oynadığı iki perdelik komedi Romantizma, yıllar sonra yapmak istedikleri düğün hazırlıkları ile ortaya çıkan ‘bir evlilik hastalığı’nı sahneye taşıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI