radyobir
radyobir

Jeremain Lens'le anlaşma sağlandı!..

Medipol Başakşehir yenilgisi sonrasında teknik direktör Dick Advocaat ve başkan Aziz Yıldırım arasında yapılan transfer zirvesinde takıma en az 2 ismin daha katılmasına karar verilmişti.

26 Ağustos 2016 13:57 | Kategori:

Hollandalı çalıştırıcı, orta sahada hücuma yönelik bir oyuncu ile bir kanat oyuncunun mutlaka alınması gerektiğini belirti. Bu görüşmenin ardından başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, daha önceden de gündeme gelen ve listede ismi bulunan oyuncularla görüşmelerini hızlandırdılar.

Bunun sonucunda da kanat oyuncusu olarak Dick Advocaat’ın da daha önceden çalıştırdığı bir futbolcu olan Sunderland’den Jeremain Lens ve kulübü ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı. 28 yaşındaki oyuncu kiralık olarak Sarı-Lacivertli formayı giyecek.

Jeremain Lens hem sağ hem de sol kanatta oynayabiliyor. Bu sezon Sunderland ile sadece bir maça çıkan yıldız futbolcunun, önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

28 yaşında ve 1.78 metre boyundaki Lens, AZ Alkmaar, NEC Nijmegen, PSV Eindhoven ve Dinamo Kiev takımlarında forma giydikten sonra, 2015 yılında 10 milyon sterlin karşılığında Sunderland'a transfer oldu.

Bu arada orta sahada hücuma yönelik bir futbolcu arayan sarı lacivertliler, Twente'nin yıldızı Hakim Ziyech için de girişimlerini sürdürüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI