radyobir
radyobir

Kadgüçder'den "Ahde Vefa Platformu"na Ziyaret

Kadgüçder *(Kadın ve Güç Derneği)* başkanı Fatma Duman, son günlerin popüler ismi olan Ahde Vefa Platformu gurubuna ziyaret gerçekleştirdi.

25 Ağustos 2018 20:28 | Kategori: Yaşam

Kadgüçder Aile, çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı destekli kadın ve kız çocuklarının yetişmesi ve toplumda ayakları üzerinde durabilir olması konusunda önemli çalışmalarla biliniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nuran Kırlak'ın başkanlığını yaptığı Platform, Çanakkale, Kastamonu ve Balıkesir Valiliği ile yaşlılar haftası, Darulaceze Başkanlığı Gül dağıtımı, Türkiye Cumhuriyeti 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal'ın Oğlu Sn. Ahmet Özal'a ziyaret, sanatçılar Cengiz Kurtoğlu, Ekin, Küçük İbo ziyareti ve Türkiye’nin en büyük Sivil toplum kuruluşlarından olan Kıyamder iş birliği ile erzak yardımı dağıtımı, Safranbolu Belediyesi ile Kültür turları, İBB iş birliği ile alışveriş yardımı çekleri dağıtımı ve çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerde bulundu.

Kadgüçder başkanı Duman, Platformu ziyaretlerinde çok anlamlı projeler konusunda bilgi aldı. Böyle bir Platform da olmaktan gurur duyuyoruz diyerek başkan Kırlak’ı, yönetimini ve bu projeye vesile olan Analiz uzmanı Taner Akkuş kardeşimi kutlarım dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI