radyobir
radyobir

Kadıköy cinayetinin zanlısı yakalandı!...

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde otomobilin içinde silahlı saldırıya uğrayarak öldürülen Selva Sağlam Yılmaz'ın (62) katili, eşi Emrah Yılmaz (38) Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yakalandı. Eşini vahşice katleden Emrah Yılmaz aldatıldığı iddiasında bulundu, 'Vicdanım rahat' dedi. Şüpheli adliyeye sevk edildi. Selva Sağlam Yılmaz'ın kardeşi dün yaptığı açıklamada katil için "Paraya doyamadı. 15 gün önce de ablamı bıçaklamıştı. Devamlı para istiyor, tehdit ediyordu" demişti. Katil zanlısı için uzaklaştırma kararı olduğu öğrenilmişti. Bu arada cinayet anını gösteren güvenlik kamerası videosu ortaya çıktı.

30 Ekim 2017 07:24 | Güncelleme :30 Ekim 2017 18:34 | Kategori:

Kadıköy’de otomobilin içinde silahlı saldırıya uğrayarak öldürülen Selva Sağlam Yılmaz’ın katil zanlısı eşi Emrah Yılmaz’ın Sakarya’nın Akyazı ilçesinde saklandığı saptandı. Önceki gece İstanbul’dan yola çıkan polisler, Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle ortak operasyon düzenledi. 5 suçtan aranan şüpheli Yılmaz’ın cep telefonu sinyallerini takip eden ekipler, zanlıyı bir arkadaşının evinde kıs kıvrak yakaladı. Emrah Yılmaz (38) daha sonra sorgulanmak üzere İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

ESKİ EŞİNDEN BOŞANIP EVLENMİŞ

Polise verdiği ifadede suçlamayı kabul eden Yılmaz, eşinin kendisini aldatması nedeniyle cinayeti işlediğini savundu. Polisin yaptığı araştırmaya göre Selva Sağlam Yılmaz, Çanakkale’de bir suçtan cezaevinde tutuklu bulunan ilk eşi S.Ç. ile görüşe gittiği sırada Emrah Yılmaz ile tanıştı. Emrah Yılmaz ve Selva Sağlam Yılmaz, bir süre sonra arkadaşlıklarını ilerletti. İddiaya göre Selva Sağlam Yılmaz, cezaevinde bulunan ilk eşine katil zanlısı aracılığıyla para da gönderdi. Daha sonra ilk eşi S.Ç’den ayrılan Selva Sağlam Yılmaz, iki yıl önce Emrah Yılmaz ile evlendi. 

Emrah Y. ifadesinde "Bankayla yaptığımız bir müracaat sırasında eşimin benden habersiz bazı paralar çektiğini tespit ettim. Daha sonra içime bir kurt düştü. Onun birlikte iş yaptığı bir kişiyle ilişkisi olabileceği ihtimali üzerine içimi kıskançlık kapladı. Bu nedenle kavga ettiğimiz sırada onu darp ettim ve bıçakla yaraladım. Daha sonra yaptığıma pişman olunca benden şikayetçi olmadı" iddialarında bulundu. 

TAKSİYLE TAKİP EDİP IŞIKLARDA ÖLDÜRDÜM

Emrah Y. "Selva daha sonra beni polise şikayet etti. Evden uzaklaştırma talep ettiler. Ben de farklı bir yere taşındım. Olay günü otomobiliyle evden çıkınca bir taksiyle onu takip ettim. Trafik ışığında durduğu sırada bulunduğum araçtan inip koşarak otomobilin yanına gidip ateş ettim. Daha sonra yaya olarak kaçtım" dedi.

"ARKADAŞIMIN YANINA KAÇTIM."

Cinayetten sonra bir otobüsle Akyazı'ya gittiğini anlatan şüphelinin bir arkadaşıyla irtibata geçtiği ve yakalanana kadar orada saklandığı söylediği öğrenildi.

'VİCDANIM RAHAT'

Polis ifadesinin ardından şüpheli Emrah Yılmaz adliyeye sevk edildi. Yılmaz emniyetten çıktığı sırada eşinin kendini arkadaşıyla aldattığını savundu, vicdanının rahat olduğunu söyledi. 

GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI

Kan donduran cinayet anını gösteren güvenlik kamerası kaydı ortaya çıktı. Videoda Emrah Yılmaz'ın beyaz araca yaklaştığı ve büyük bir soğukkanlılıkla cinayeti işlediği görülüyor. Emrah Yılmaz cinayetin ardından süratle olay yerinden kaçıyor.

Kadıköydeki cinayette telefon uygulaması detayı Adım adım takip etmiş

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI