radyobir
radyobir

KADIKÖY'DE GERGİN GECE

Kadıköy'de Berkin Elvan İçin düzenlenen gösteride olaylar çıktı. biri komiser 2 polis hafif şekilde yaralanırken, 2 gösterici de gözaltına alındı.

26 Ocak 2015 09:46 | Kategori:

Yaklaşık 200 kişilik grup, Gezi olayları sırasında hayatını kaybeden Berkin Elvan'ı anmak için saat 19.30 sıralarında Kadıköy Altıyol'daki Boğa Heykeli önünde toplandı. Ellerinde meşalelerle yürüyüşe geçen grup, slogan da atmaya başladı. Gruptan bazı kişiler de çevreye havai fişek attı. 
Zaman zaman tempolu adımlarla kuvvetli şekilde yere vurarak yürüyen grup, basın bildirisi de okumak istedi. Polis, grubun isteğine olumlu yanıt verdi. Eylemciler de basın açıklamasını okuduktan sonra, Bahariye Caddesi üzerindeki sokaklara girerek dağıldı. 

5 DAKİKA SONRA OLAY...

Ancak grubun dağılmasından yaklaşık 5 dakika sonra, sokak arasından çevreye tekrar havai fişek atıldı. Sokağa giren polis ekipleri gruba müdahale etmeye başladı. Eylemcileri sokakta bir süre kovalayan polis, 2 göstericiyi gözaltına aldı. Yaşanan arbede sırasında biri komiser 2 polis de hafif şekilde yaralandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI