radyobir
radyobir

Kadınlara hakaret eden Prof. Özdemir'den ilginç savunma

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir, sosyal medyada " Senin zihniyetindeki üniversiteye gelene kadar ortaokul ve lisede patlatılarak geliyor" mesajı için ilginç bir savunma yaptı: "R yerine T yazmışım."

21 Haziran 2018 07:07 | Kategori:

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nde Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir'in, sosyal medyada bir kullanıcıya verdiği yanıt büyük tepki topladı.

Özdemir, Twitter'da yanıt olarak yaptığı paylaşımda "Sana bir gerçeği göstereyim. Senin zihniyetindeki kızlar, senin zihniyetindeki öğretmenler tarafından üniversiteye gelene kadar ortaokul ve lisede patlatılarak geliyor ve hiç dile getirilmiyor. Bir düşün bakalım?" ifadelerini kullandı.

'SÜREKLİ SİYASİ KONULARDA YAZIYORDU'

Hürriyet'ten Gülseven Özkan'ın ulaştığı Prof. Özdemir, kendisini şöyle savundu:

"O kullanıcı sürekli siyasi konularda yazıyordu. İnsanların sinir uçlarına dokunacak mesajlar yayınlıyordu, cevap olarak yazdım. ‘Patlatılıyor’ değil ‘parlatılıyor’ olacaktı, ‘r’ harfini ‘t’ olarak yazmışım. Parlatılıyor derken militanlaştırılıyor, yetiştiriliyor anlamında…” 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI