radyobir
radyobir

Kadınlı erkekli birbirlerine girdiler!.. 22 yaralı!..

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada aralarında kadınların da bulunduğu biri ağır 22 kişi yaralandı.

31 Ağustos 2017 20:27 | Kategori:

Alınan bilgiye göre, Kızıltepe ilçe merkezinde bir iş merkezinde daha önce aralarında husumet bulunduğu belirtilen iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada, aralarında kadınların da bulunduğu U. D, A. F, A.F , M. E. A, A. Ç, F. F A., B. A, A. A, Ş. F, M. M. F, M. Ç, Ş. F, A. K, İ. F, H. F, İ. F, M. E. F, V. Ç, S. D, İ. D ve M. F. F çeşitli yerlerinden aldıkları darbelerle yaralandı.



1 KİŞİNİN DURUMU KRİTİK

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.  Başından darbe alan yaralılardan U.D'nin ameliyattan sonra yoğun bakım ünitesine alındığı öğrenilirken, diğer yaralılar ise ayaktaki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis, kavgayla ilgili soruşturma başlattı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI