radyobir
radyobir

Kadir Doğulu'ya sürpriz doğumgünü partisi...

Kadir Doğulu önceki akşam Kadıköy Füreyya Meyhanesi'nde düzenlenen sürpriz doğum günü partisiyle 36. yaşını kutladı.

23 Nisan 2018 02:34 | Kategori: Magazin

Eşi Neslihan Atagül Doğulu'nun düzenlediği gecede Kadir Doğulu'yu yakın dostları Murat Dalkılıç - Hande Erçel, Erkan Kolçak Köstendil - Cansu Tosun, Seda Güven ve Kaan Urgancıoğlu gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı.



ÇAY BARDAĞIYLA EVİNE GİTTİ

"Çukur" dizisinin 'Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil geceden sevgilisi Cansu Tosun'la el ele ayrıldı. Mekandan aldığı çay bardağıyla evine doğru yürüyen ünlü oyuncu "Çayı çok seviyorum. Asla bırakmam" şeklinde konuştu.



EL ELE DÜŞMAN ÇATLATTILAR

Çubuklu Vadi Evleri'nde komşusu olan Kadir Doğulu'yu bu özel gününde Murat Dalkılıç yalnız bırakmadı. Sevgilisi Hande Erçel'le geceden ayrılan Dalkılıç, gazetecilerin ricasını kırmayarak Hande Erçel'le objektiflere el ele poz verdi. Muhabirlerin tüm sorularını Murat Dalkılıç ve sevgilisi Hande Erçel "Mutluyuz. Keyifliyiz çok şükür" şeklinde yanıtladılar.



'CANIM KARIMI SEVİYORUM'

Gecenin ev sahipleri Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Doğulu mekandan ayrı şekilde çıktılar. Neslihan Atagül Doğulu yanındaki misafirleriyle aracına binerken gazetecilerle selamlaştı. Muhabirlerin "Kadir Bey tüm misafirleri tek başına uğurladı. Şimdide tek gidiyorsunuz evinize. Acaba doğum gününde kavga mı oldu?" sorusuna ünlü oyuncu "Yok arkadaşlar. Sadece arabamda yer olmadığı için eşim gelmedi. Ben misafirlerimi götürüyorum" şeklinde konuştu. Mekandan daha sonra çıkan Kadir Doğulu'ysa "Sağolsun canım karım bana bu sürpriz geceyi organize etmiş. Onu çok seviyorum. Hayatımdaki en güzel şey canım eşim" dedi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI