radyobir
radyobir

Kafkaf son dakikada direnemedi

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Pınar Karşıyaka, hava şartları nedeniyle bir gün sonra oynanan Le Mans Sarthe karşısında 65-61 kaybederek liderlik şansını yitirdi.

12 Ocak 2017 12:59 | Güncelleme :12 Ocak 2017 16:12 | Kategori:

Karşılaşmaya her iki takım da hızlı başladı. Owens ve Summers'la boyalı alanda etkili olan Pınar Karşıyaka, üstünlüğün sık sık değiştiği ilk çeyreği 24-21 önde tamamladı. Ancak Erman Kunter'in çalıştırdığı Fransa temsilcisi, ikinci çeyrekte yeşil kırmızılıların skordaki sıkıntısını iyi değerlendirdi ve devre arasına 39-31 üstünlükle gitti.

Üçüncü çeyrekte Pınar Karşıyaka, zaman zaman farkı eritmeyi başardı. Ancak, öne geçme şanslarını değerlendiremeyen temsilcimiz, son çeyreğe 53-51 geride girdi. Son çeyrekte J'Cowan Brown'ın etkili oyunuyla başlayan yeşil kırmızılılar öne geçti. Fakat maçı koparacak seriyi bulmakta zorluk çekti. Maçın son dakikasına 61-61 eşitlikle girilirken, temsilcimiz hücumdaki fırsatları iyi değerlendiremedi ve karşılaşmadan 65-61 mağlup ayrıldı.

Grubunda 3. sırada bulunan Pınar Karşıyaka'da J'Cowan Brown'ın 14 sayılık performansı, galibiyet için yeterli olmadı. Grupta liderliği garantileyen Le Mans Sarthe'da Olivier Hanlan, 9'da 4 dış şut isabetiyle 15 sayı kaydetti.

Pınar Karşıyaka, grubundaki 13. maçında Ukrayna temsilcisi Khimik'i, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda konuk edecek. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI