radyobir
radyobir

KAGİDER'in 15. kuruluş yıldönümü kutlandı

KAGİDER'in 15'inci kuruluş yıldönümü düzenlenen bir gala gecesi ile kutlandı.

09 Aralık 2017 16:26 | Kategori: Magazin

Kamu ve özel sektör ile sivil toplum kuruluşlarının lider ve temsilcilerinin yanı sıra iş dünyasından çok sayıda kadının katıldığı gecede KAGİDER’in iş ortağı Garanti Bankası’na ve kuruluşundan bu yana görev alan başkanlarına teşekkür seremonisi düzenlendi. Gecede ayrıca 15. inci yıla özel olarak Wise TV tarafından hazırlanan belgeselin gösterimi ve gazeteci Elif Ergu’nun kaleme aldığı, "İlham Veren Kadınlar” adlı kitabın tanıtımı yapıldı. 

Kadın girişimciliğinin gelişmesini desteklemek ve Türkiye’de kadının konumunun güçlendirilmesine katkıda bulunmak üzere 2002 yılında kurulan Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) 15’inci yaşını önceki akşam İstanbul Raffles Otel’de düzenlenen bir Gala ile kutladı. Kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra kadın sorunlarına duyarlıklarıyla öne çıkan Mercedes ve Coca Cola gibi şirketlerin yöneticilerinin ve çok sayıda iş kadının katıldığı gecede açılış konuşması KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sanem Oktar tarafından yapıldı.

15. yıla özel belgesel gösterildi; "İlham Veren Kadınlar” kitabı tanıtıldıKAGİDER gala gecesi daha sonra, 15'inci yıla özel olarak Wise TV tarafından hazırlanan ve derneğin 15 yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmalara tanıklık eden belgesel gösterimi, kuruluşundan bu yana görev alan başkanlara teşekkür seremonisi ve gazeteci Elif Ergu’nun kaleme aldığı, "İlham Veren Kadınlar” adlı kitabın tanıtımı ile devam etti. Gece Aysun ve Ali Kocatepe konseri ve DJ performansı ile sona erdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI