radyobir
radyobir

KALBEN "Sonsuza Kadar" turnesi başladı...

Kalben'in 31 Ekim Salı günü Garaj Müzik etiketiyle yayınladığı ikinci albümü "Sonsuza Kadar"a dinleyicisi büyük ilgi göstermeye devam ediyor.

20 Kasım 2017 13:14 | Kategori: Magazin

"Sonsuza Kadar"  turnesine İstanbul'da başlayan Kalben, yeni albümün ilk konserini Moda Kayıkhane'de gerçekleştirdi. "Ateş böcekleri" ve "Ben Her Zaman Sana Aşıktım" şarkılarıyla konserine başlayan Kalben, 3 saate yakın sahnede kalarak geçmişten günümüze tüm hit olan şarkılarını seslendirdi. 1000 kişinin izlediği konserde seyirci her şarkıya alkışları ile coşkusunu kattı.

Sahne dinamiği ve seyircisi ile kurduğu sıcak diyalogla güçlü bir performans sergileyen Kalben, "yeni albümün ilk konseri, çok heyecanlıyım. Bize verdiğiniz desteğe binlerce kere teşekkür ederim "dedi.

Müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Kalben, dijital dünyanın albümü ve şarkısı en çok dinlenen ve indirilen isim olmayı ilk günden başardı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI