radyobir
radyobir

Kalın, Şimşek'in istifasıyla ilgili konuştu...

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan gündeme ilişkin önemli açıklamalar geldi. Kalın, "Zaman zaman ekonomi koordinasyonunda görüş ayrılıkları olduğu yönünde spekülasyonlar çıktığı oluyor. Bunların gerçeği yansıtmadığını ifade etmek istiyorum" dedi. İbrahim Kalın, kabine revizyonu iddiasına ilişkin bir soru üzerine de "Şu an öyle bir gündem yok" dedi. Kalın, Mehmet Şimşek'in istifa ettiği yönündeki iddiaların sorulması üzerine "Bu şu anda bir iddia. Bize gelen bir şey yok bununla ilgili" diye konuştu.

05 Nisan 2018 13:55 | Kategori:

Cumhurbaşkanımız ekonomiyi yakından takip eden bir lider. Bunu yaparken de başbakanımız ve ekonomi ekibiyle yakın bir mesai içinde hep olmuştur. Bu yeni bir şey değil. Zaman zaman külliyede bir özel toplandı yapıldı gibi haberler bizim için bir rutini ifade ediyor. Bu yakın takip ve ilgi neticesinde bir 7,4 gibi bir büyüme rakamını yakaladık. Faizler konusunda Cumhurbaşkanımızın pozisyonu hep net oldu. Faizlerin düşürülmesi gerek kamu gerek özel bankaların, Türkiye ekonomisinin kalkınması için önemli bir hamle olacaktır. Bunların dışında son günlerde yaşanan başka bir gelişme yok. Sayın Cumhurbaşkanımızın ekonomiye olan ilgisi önümüzdeki günlerde de devam edecektir.

İbrahim Kalın Mehmet Şimşek'in istifa ettiği iddiasıyla ilgili olarak da "Bu şu anda bir iddia. Bize gelen bir şey yok bununla ilgili" şeklinde konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI