radyobir
radyobir

Kamyon dehşeti!. 2 ölü, 6 yaralı!..

İzmir'in Bayraklı ilçesinde freni boşalan hafriyat yüklü kamyon bir kahvehaneye daldı, kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

18 Nisan 2019 06:56 | Kategori:

Kaza, saat 18.30 sıralarında Onur Mahallesi 7371 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, freninin boşaldığı iddia edilen sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 06 EB 499 plakalı hafriyat yüklü kamyon duramayarak kahvehaneye daldı. Kazada kamyonun altına giren 2 kişi ağır yaralandı.



Kamyon sürücüsü ile birlikte kahvehanede bulunan 6 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Amca çocukları oldukları öğrenilen Hasan Küçükdemir (55) ve Haki Küçükdemir'in (60) özel bir hastaneye kaldırıldıkları öğrenilirken, sürücü ise Çiğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.



Tedavi altına alınan Hasan Küçükdemir ve Haki Küçükdemir yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Kazayla ilgili inceleme sürüyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI