radyobir
radyobir

Kanaryaya sürpriz teklif

Jovetic'i Inter Fenerbahçe'ye teklif etti. Kanarya oyuncunun menajeriyle görüşüyor. Aykut Kocaman da transfere sıcak bakıyor. Karadağlı golcüye Inter'den aldığı para önerilecek. Bu teklifi kabul ederse transfer bitecek.

14 Temmuz 2017 09:57 | Kategori:

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Sarı-Lacivetli yönetim sürpriz bir teklifle karşı karşıya geldi. Daha önce de Fenerbahçe'nin gündemine gelen Stevan Jovetic'i kulübü Inter, Sarı- Lacivertli kulübe teklif etti.

Bu teklifi Fener yönetimi de dikkate alarak oyuncunun menajeri ile temasa geçti. Teknik direktör Aykut Kocaman son anda karşı çıkmaz ve Jovetic de Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul ederse Karadağlı santrforla kiralık sözleşme imzalanacak ve kampa katılacak.

Jovetic geçtiğimiz sezon da kiralık olarak İspanya'nın Sevilla takımında forma giymişti. Bonservisi 10 milyon Euro civarında olan Jovetic için Fenerbahçe'nin 1.5-2 milyon Euro arası kiralama bedeli ödenecek.

MANCHESTER CITY ONUN İÇİN 28 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Jovetıc'e ise Inter'den aldığı ücret teklif edilecek. Bu rakamın üzerine çıkılmayacak. 27 yaşında ve 1.83 boyunda olan Jovetic, 2013 yılında 28 milyon Euro gibi çok yüksek bir bonservis ücretiyle Fiorentina'dan Manchester City'ye transfer olmuştu. Ancak Premier Lig'e uyum sağlamakta zorlanan Jovetic, Serie A'nın yolunu tutmuş ve İtalyan ekibi Inter ile sözleşme imzalamıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI