radyobir
radyobir

Karadeniz 2 can aldı. Üçüncüsü komada!..

Giresun'un Piraziz ilçesinde serinlemek için denize giren ve suda kaybolan 3 çocuk, arama kurtarma ekipleri ve vatandaşlar tarafından denizden çıkartıldı. Çocuklardan 2'si hayatını kaybederken, diğerinin de durumunun ağır olduğu öğrenildi.

11 Temmuz 2018 07:15 | Kategori: Yaşam

Edinilen bilgilere göre, Piraziz ilçesinde serinlemek için denize giren 3 çocuk suda gözden kayboldu. Olayı gören vatandaşlar çocukları kurtarmak için harekete geçti.



Çocuklardan biri vatandaşların çabasıyla sudan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Vatandaşlar tarafından kurtarılan çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenilirken, diğer iki çocuğun arama kurtarma ekipleri tarafında denizden cansız bedenleri çıkartıldı.



Olayı haber alan çocukların aileleri sahil kenarına gelerek arama kurtarma çalışmalarını takip etti. Sinir krizi geçiren çocuklardan birinin babasına ise sağlık ekipleri müdahale etti. 



Denizde kaybolduktan sonra cansız bedenlerine ulaşılan Melih ve Gürkan Memiş’in kardeş oldukları, hastanede yaşam mücadelesi veren Furkan Memiş’in ise amca çocuğu olduğu belirtildi. İki kardeşin cenazeleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI