radyobir
radyobir

Karaköy'de bina çöktü, 1 kişi öldü!..

Beyoğlu'nda metruk bir binada çökme meydana geldi. Binada taşıyan evsiz Natık Kerim enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

11 Aralık 2017 22:36 | Kategori: Yaşam

Olay, Karaköy Tersane Caddesi Emek Yemez Sokak üzerinde bulunan metruk bir binada saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, etrafı demir bariyerle çevrilmiş metruk binada çökme meydana geldi.



Binada yaşayan evsiz bir vatandaşın da içinde olduğu iddiası üzerine çevredeki vatandaşlar olayı polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Beşiktaş, Beyoğlu ve Fatih’ten olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çöken metruk binada arama kurtarma çalışması başlattı. 



Binada yaşayan evsiz Natık Kerim’i kurtarmak için yaklaşık 2,5 saat çalıştı. Yapılan çalışmaların ardından Natık Kerim’in cansız bedenine ulaşıldı. Kerim’in cansız bedeni morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI