radyobir
radyobir

Kardeşe tam destek

Volkan Severcan, yeni prömiyer yapan Sefiller müzikalinin yönetmeni kardeşi Bora Severcan'ın oyununu izlemek üzere önceki akşam Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'ndeydi. Volkan Severcan oyun sonunda "Kardeşimi gönülden tebrik ediyorum, çok güzel bir iş ortaya koymuşlar" dedi. Oyunu izlemeye gelenler arasında usta sanatçı Göksel Kortay ve devlet eski bakanı Yüksel Yalova da vardı.

27 Ocak 2019 14:00 | Kategori: Magazin

Trump Alışveriş Merkezi’nde yeni prömiyer yapan Sefiller  Müzikali’nin yönetmeni Bora Severcan geçtiğimiz akşam kardeşi Volkan Severcan’ı ağırladı. Kardeşinin sahneye koyduğu oyunu izlemek için Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’ne gelen Volkan Severcan oldukça keyifli ve heyecanlıydı. Oyunu izlemeye gelenler arasında usta sanatçı Göksel Kortay ve devlet eski bakanı Yüksel Yalova da vardı.

Volkan Severcan oyunu çok beğendiğini, hem kardeşini hem de tüm ekibi tebrik ettiğini söyledi: "Yoksulluk, aşk, sefalet, keşmekeş, entrika, çaresizlik ve dolandırıcılık ölümsüzleşmiş bu eserin kilit noktalarından sadece birkaçı… Hepsi sahneye büyük bir ustalıkla yansımış. Bu büyük yapım, eserin güncelliğini koruyan yapısı sayesinde, büyük bir izleyici kitlesine ulaşıyor. Kardeşim Bora Severcan’ı ve tüm ekibi gönülden tebrik ediyorum”

Dünyaca ünlü yazar Victor Hugo’nun klasik romanı Sefiller’den uyarlanan müzikli oyuna; Atılgan Gümüş, Tanju Yıldırımlar, Cenk Bıyık, Ayça Tanoğlu ve Selen Severcan gibi yetenekli oyuncular hayat veriyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI