radyobir
radyobir

Karı - kocaya infaz!..

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde 55 yaşındaki Saadet ve Haydar Kütükçü çifti, işlettikleri marketin arkasında bulunan evlerinde tabancayla başlarından vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Evde yapılan incelemede tabanca ve boş kovanlar ele geçirilirken, jandarma ekipleri işyeri ve çevresinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

24 Ekim 2014 10:04 | Kategori:

Olay, dün gece Marmara Ereğlisi İlçesi’ne bağlı Yeniçiftlik Mahallesi’nde bulunan markette meydana geldi. Haydar Kütükçü ve eşi Saadet Kütükçü çiftinin işlettikleri marketi açmamaları üzerine komşuları durumdan şüphelenerek jandarmaya haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri marketin hemen arkasında bulunan evin kapısını çaldı. Ancak kapıyı uzun süre açan olmayınca jandarma ekipleri Cumhuriyet Savcısının talimatıyla kapıyı kırıp içeri girdi. Odada Kütükçü çiftinin başlarından vurulmuş olduğu görüldü. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Saadet ve Haydar Kütükçü çiftinin öldüğünü belirledi. Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından cesetler, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

GÜVENLİK KAMERASI İNCELEMEYE ALINDI

Evde yapılan aramada 1 tabanca ile boş kovanlar bulundu. Jandarma marketin güvenlik kameralarını incelemeye alırken, kamera kayıtlarına göre çiftin yanına gelen bir kişiyle birlikte alkol aldıkları görüldü. Jandarma ekipleri Kütükçü çiftiyle birlikte alkol alan kişinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI