radyobir
radyobir

Karışım yağlar

Birey hayatında önem arz eden unsurlar; başarı, refah ve yüksek standartlara sahip bir yaşam, mutlu bir birliktelik gibi unsurlar gelmektedir.

27 Eylül 2018 12:25 | Kategori: Sağlık

Ancak bu unsurların içerisinde en fazla öneme husus birey sağlığı olmaktadır. Zira birey sağlığı kaybedildiği takdirde tüm diğer unsurlar önemini ve önceliğini yitirmektedir. Bu durumda tüm bireyler hastalıktan kurtulma ve sağlıklı bir yaşama tekrar merhaba demenin yollarını aramaktadır. Bu yöntemlerin en başında ise aromaterapi yöntemi gelmektedir. Aromaterapi kelime manası itibarıyla koku bazlı tedavi olarak tıp ve ecza terminolojisinde yerini almaktadır. Aromatedavi yöntemi yüz yıllardan bu zamana değin birçok insan tarafından hastalıkların tedavi edilmesi işlemi için kullanılmıştır. Fonksiyonel ve çok yönlü olan bu işlem sadece beden sağlığı için değil ruh sağlığı için de kullanılagelmektedir. Dünyada fevkalade rağbet gören aromatedavi, ülkemizde; Therapium Naturalis adı altında Yasemin Özçelik ve Elif Soylu tarafınca kurulmuş ve 2017 yılından bu zamana değin hizmet vermektedir. Olumlu neticeler, faydalı ve kalıcı çözümleri ile kısa zamanda pek çok birey tarafından gerek beden gerekse ruh sağlığı noktasında çokça talep edilmiştir.

 

Karışım Yağlar İle Sağlıklı Bir Hayata Merhaba

 

Günlük işleri idame ederken kısa sürede yoruluyor ve kendinizi halsiz hissediyorsanız enerji odaklı ürünümüz sayesinde fevkalade dinç olacaksınız.

 

Ergenlik; birey karakterinin oturmasında en önemli safhadır. Ruhsal medcezir ve psikolojik dalgalanmaların yoğun yaşandığı bu dönem pek çok kimse için zorlu geçmektedir. İşte bu noktada ‘’ergenlik’’ bazlı ürünümüz sayesinde ruhen ve kalben rahatlık ve ferahlık hissedecek ve pek çok kimse için zorlu geçen bu sürecin yıkıcı etkilerinden korunacaksınız.

 

Tüketilen zararlık gıdalar, yoğun radyasyon ve çevresel faktörler odaklanmayı engellemektedir. Ancak işiniz gereği odaklanmanız gerekiyor ise bu durumda ‘’Fokus’’ yani odaklanma amaçlı üretilmiş ürünümüz ile eskisine göre daha yüksek odaklanmanın keyfini yaşayacaksınız.

 

Birey yaşlandıkça hücrelerinde de aynı şekilde yıpranma ve yaşlanma olmaktadır. Bu itibarla zamanla hafıza kaybı yaşanmakta ve pek çok zaman önemli şeyler unutulmaktadır. Artık hafızanın güçlenmesine yönelik üretilmiş hedef bazlı ‘’Hafıza’’ ürünümüz ile çok daha kıvrak bir zekâ ve güçlü hafızaya sahip olacaksınız.

 

Karışım yağların içerikler ve faydaları inceleyin

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI