radyobir
radyobir

Karius için müthiş iddia!..

Beşiktaş'ın yeni kalecisi ve flaş transferi için müthiş bir iddia ortaya atıldı.

14 Eylül 2018 12:55 | Kategori:

Özellikle Şampiyonlar Ligi’nin finalinde yediği hatalı golden sonra İngiltere’de çok eleştirilen Karius’un, İstanbul’da gördüğü ilgi ve sevgi İngiliz basınına konu oldu.

Daily Mail, Alman file bekçisinin bu sevgi nedeniyle kendine geldiğini ve yeniden havasını bulup, özgüven kazandığını vurguladı.

Yapılan haber analizde Alman file bekçisinin İstanbul’a kiralık gittiği ancak 2 yıllık dönemin ardından Beşiktaş’ın istemesi halinde bir daha Ada’ya dönmeyeceği öne sürüldü.

Bursaspor karşısında ilk maçına çıkan Karius’un iyi bir performans gösterdiğini ancak yenilen golde hatalı olduğunu, buna rağmen Beşiktaş taraftarının Alman kaleciye hoşgörülü davrandığını belirten gazete şu yorumu yaptı:

"İngiltere’de istikrarsız bir performansla devam etti. Alisson geldikten sonra da Liverpool’u terk etmek istemesi onun için doğru bir tercihti.”

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI