radyobir
radyobir

Karlar kraliçesi Hande

Ünlü şarkıcılar Fettah Can ve Hande Yener yeni yıla Yeşilköy'deki WOW İstanbul Hotel'de "Merhaba" dedi. Yaklaşık 2000 kişinin dinlemeye geldiği yılbaşı sahnesinde sanatçılar şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

01 Ocak 2019 21:09 | Kategori: Magazin

İlk olarak sahne alan Fettah Can konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. 2018 yılının kendisi için ayrı olduğunu belirten Fettah Can, "2018 zor bir yıldı ama 2019 daha güzel olacak. 2018’in güzel yanı iki tane güzel evlat verdi bize, ikizlerimizi” dedikten sonra sahneye geçen şarkıcı sevilen şarkılarını dinlemeye gelen hayranlarıyla hep bir ağızdan söyledi.

‘2019 barış yılı olsun’

Fettah Can’ın ardından sahne alan Hande Yener, Kadir Kılıç imzalı beyaz taşlı elbisesi ve kafasındaki taç süslemesiyle kraliçeleri andırdı. Hande Yener sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 2019 yılında küslerin barışmasını dileyen şarkıcı 11 yıldır aralarında küslük olan Demet Akalın’la barışmasıyla ilgili, "2019 barış yılı olsun. Ben barışı başlattım herkesten bekliyorum. Olması gereken oldu nihayet. Gerek yoktu hiçbirine. Sürüklendi sonunda sonlandı, umarım bu böyle gider” dedi. Muhabirlerin "2019 yılında evlilik olur mu?” sorusuna şarkıcı, "Kısmet bu işler” diyerek cevap verdikten sonra sahneye çıkan Hande Yener, söylediği şarkılar ve dans şovlarıyla hem göze hem kulağa hitap etti.  

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI