radyobir
radyobir

Karşılıksız aşk intiharı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün gece ırmak kenarına gelen bir kişi, av tüfeğiyle intihar etti. Olay, intihar eden kişinin sürekli çalan cep telefonunu duyan vatandaşın sesi takip etmesiyle ortaya çıktı.

27 Ağustos 2017 08:47 | Kategori:

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 01.30 sıralarında 07 LIU 47 plakalı otomobiliyle Çağlayan Mahallesi 7517 sokağa gelen Turgut C. (39), Manavgat Irmağı kenarında bir süre oturduktan sonra yanında getirdiği tüfekle intihar etti. 

Bu sırada personel servisini tamamlayarak evine dönen Mustafa Korkmaz isimli vatandaş, ırmak kenarında bir telefonun sürekli çaldığını fark etti. Sese doğru gelen Korkmaz, telefonun çaldığı yerde kanlar içerisinde yatan bir kişiyle karşılaştı. Korkmaz’ın haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekibi ve emniyet güçleri şahsın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Turgut C.'nin cesedi, Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından önce Manavgat Devlet Hastanesi morguna ardından da Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
İntihar olayını duyarak olay yerine gelen Turgut C.'nin arkadaşları, şahsın bir kadınla gönül ilişkisi olduğunu, kendisini terk eden kadının geri dönmesi için yaptığı çağrılara olumsuz cevap aldığı için intihar etmiş olabileceğini söyledi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI