radyobir
radyobir

Karşıyaka eli boş dönüyor

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Pınar Karşıyaka, 3. haftada Ewe Baskets Oldenburg'a deplasmanda 96-82 yenilerek turnuvadaki ilk mağlubiyetini aldı.

27 Ekim 2017 07:50 | Kategori:

Karşılaşmaya dış atışlarda olağanüstü bir isabet oranı yakalayan Ewe Baskets, ilk çeyreği 33-23 önde tamamladı. Pınar Karşıyaka, ikinci çeyrekte toparlanıp skorda dengeyi sağlamayı başardı. Ancak, çeyreğin son bölümlerinde  Bryon Allen ile etkili olan Oldenburg, devre arasına 55-46'lık üstünlükle gitti.

Yeşil Kırmızılılar, 3. çeyreğin sonunda farkı 5 sayıya kadar indirse de Ewe Baskets, Loesing'in son saniyede bulduğu basketle dördüncü çeyreğe 76-69 önde girdi. Pınar Karşıyaka, son 10 dakikada maça yeniden ortak olmakta zorlandı ve salondan 96-82 mağlup ayrıldı.

Yoluna kayıpsız devam eden Ewe Baskets Oldenburg'da Bryon Allen, 21 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Pınar Karşıyaka'da ise Jarrod Jones, 18 sayı ve 5 ribaundla maçı tamamladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI