radyobir
radyobir

Kartal Aşigo'ya geçit vermedi

Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçında Beşiktaş, Muratbey Uşak'ı sahasında 77-70 mağlup etti.

28 Ekim 2017 18:28 | Kategori:

Sert geçen ilk çeyrekte oyunu kısa sürede domine eden Beşiktaş, ilk çeyreği 20-6 önde tamamladı. Siyah Beyazlılar, başta Kenan Sipahi olmak üzere, maçtaki etkisini iyice arttırdı ve farkı bir ara 21 sayıya kadar çıkardı. Muratbey Uşak, çeyreğin son dakikasında farkı eritmeye çalışsa da, Beşiktaş devre arasına 43-27'lik üstünlükle gitti. 

Muratbey Uşak, Üçüncü çeyrekte Tayfun Erülkü, Ike Ofoegbu ve Ian Miller üçlüsüyle maça yeniden ortak oldu. Çeyreğin son 2 buçuk dakikasında 15-1'lik bir seri yakalayan Aşigolar, dördüncü çeyreğe girilirken farkı 5 sayıya düşürdü. Son 10 dakikaya 56-51 önde giren Beşiktaş, Muratbey Uşak'ın farkı 4 sayıya düşürmesine karşın toparlandı ve mücadeleyi 77-70 kazandı.

Siyah Beyazlılarda Jon Diebler, 16 sayıyla oynarken, Kenan Sipahi 15 sayıyla mücadele etti. Muratbey Uşak'ta ise Ian Miller 22 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI