radyobir
radyobir

Kartal'da iki ayrılık birden

Beşiktaş, uzun süredir kadro dışı olan Gökhan Süzen ve Sezer Öztürk'ün sözleşmelerini feshetti.

07 Ekim 2015 08:31 | Kategori:

Beşiktaş'ta dün gece iki ayrılık birden yaşandı...

Siyah beyazlı kulüp, uzun süredir kadro dışı olan ve sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan Sezer Öztürk ile Gökhan Süzen'in mukavelelerini karşılıklı olarak feshetti.

GÖKHAN SÜZEN 1.1 MİLYON EURO'YA ALINMIŞTI

Beşiktaş, sol bek mevkisinde görev yapan Gökhan Süzen'i 2013 yılının Ocak ayında 1.1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer etmişti. İlk geldiği sezon 12 lig maçında forma giyen Gökhan, sonraki dönemde şans bulamamıştı. Sözleşmesi gereği 1 milyon 925 bin Euro para garanti edilen tecrübeli futbolcu, geçen sezon Gaziantepspor'a kiralanmıştı. Bu sezon için 550 bin Euro alması gereken Gökhan, 300 bin Euro karşılığında sözleşmesini feshetmeyi kabul etti.

BOKSA BAŞLAYAN SEZER, BİR MAÇ BİLE OYNAMADI

Beşiktaş, Sezer Öztürk'ü ise, 2013 Temmuz'unda 1.5 milyon Euro ödeyerek Fenerbahçe'den almıştı. Aynı yılın ekim ayında takım kaptanı İbrahim Toraman'la kavga ettikten sonra kadro dışı kalan milli futbolcu, bir daha A takım kadrosunda yer bulamadı. Sözleşmesi gereği sezon sonuna dek 1.1 milyon Euro ödenmesi gereken Sezer'e fesih bedeli olarak 900 bin Euro verilecek.
Sezer Öztürk, bir tane bile resmi maça çıkmadan Beşiktaş kariyerini noktalamış oldu.

Amatör olarak boksla uğraşan Sezer Öztürk, geçtiğimiz günlerde boks antrenmanı yaparken çektiği bir videoyu Instagram'dan paylaşınca Beşiktaş taraftarlarından büyük tepki görmüştü.

Siyah beyazlı yönetim sezon başında iki futbolcuya da 'kendinize kulüp bulun' demişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI