radyobir
radyobir

Kartal imzaya çok yakın

Brezilyalı yıldız Talisca'nın ayrılmasından sonra 10 numara arayışlarını hızlandıran siyah-beyazlılar aradığı ismi buldu.

09 Temmuz 2018 08:52 | Kategori:

Beşiktaş geçtiğimiz sezon da listesinde olan isimlerden Deniz Türüç için yeniden devreye girdi. Siyah-beyazlı yönetim ilk dönemde yönetici Metin Albayrak vasıtasıyla Kayserispor Başkanı Erol Bedir'den Deniz'i istemiş, ancak "Sözleşmesi fesih bedeli 10 milyon euro ama pazarlığı açığız" cevabı almıştı.

Bu cevap sonrasında kesilen görüşmelerde bu kez Başkan Fikret Orman devreye girdi. Başkan Orman, Kayserispor Başkanı Bedir'le direkt temas kurdu ve Deniz Türüç'e talip olduklarını dile getirdi.

Orman, sarı-kırmızı kulübün başkanından 25 yaşındaki genç oyuncu Deniz'i istediklerini, teknik direktör Sağlam ile konuşmasını ve Lens, Orkan ya da Love gibi isimlerle takas yapmak isteyip istemeyeceğini sormasını istedi.

Kayseri Başkanı Bedir'in cevabı ise "Gökhan Töre'yi düşünürüz" oldu. Geçen sezon sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemeyen, şimdi ise Slovakya kampının gözdelerinden biri olan Töre'nin, performansına göre Töre-Deniz takasında bir gelişme yaşanabileceği ifade edildi.

Başkanlar seviyesindeki bu görüşmenin, önümüzdeki günlerde sonuçlanması bekleniyor. Deniz Türüç'ün bu sezon Beşiktaş forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI