radyobir
radyobir

Kasaptan aldı evde canlandı

Çin'in Shandong eyaletinde bir kadın kasaptan aldığı bifteklik eti eve getirip açtığında tıpkı bir kalp gibi attığını görünce şok geçirdi.

30 Haziran 2015 11:43 | Kategori: Dünya

People's Daily'nin haberine göre, soyadı Cheng olan kadın, kasaptan aldığı taze eti evine götürdükten bir saat sonra biftek yapmak üzere mutfak tezgahının üzerine koydu.
Ancak Bayan Sheng etin kımıldadığını görünce şok geçirdi. Annesinin çağrısı üzerine mutfağa gelen oğlu "canlanan" eti cep telefonuyla görüntüledi.

People's Daily'ye konuşan Lv Suwen isimli bir biyolog titreme ve kasılmaların etin üzerindeki sinir uçlarından kaynaklandığını söyledi.

Kesilen hayvanlarda zaman zaman benzer görüntülere rastlanabildiğini belirten biyolog, merkezi sinir sisteminin ölmüş olmasına karşın sinir uçlarının kesimin ardından bir süre daha yaşamaya devam ettiğini kaydetti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI