radyobir
radyobir

Kazanan numara belli oldu!..

Milli Piyango sonuçları heyecanla bekleniyordu.. Sonuçlar açıklandı ve büyük ikramiye isabet eden numara belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişte canlı yayınla kazandıran numaralar açıklandı. 61 milyonluk büyük ikramiyenin yanı sıra dağıtılacak diğer ikramiyelerin kazandıran numaraları da belli oldu. Milli Piyango Genel Müdürlüğünün 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 61 milyon liralık büyük ikramiye, "9794035" numaralı çeyrek bilete isabet etti. Milli Piyango biletinize ikramiye isabet edip etmediğini öğrenmek için Milli Piyango bilet sorgulama ekranı haberimizde.. İşte Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları ve detaylar...

01 Ocak 2018 00:23 | Kategori: Yaşam

2018 Milli Piyango sonuçları haftalardır heyecanla bekleniyordu. Bir çok kişinin hayallerini süsleyen büyük ikramiyeyi kazanan numara canlı yayında açıklandı.. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan yılbaşı özel çekilişinde bu yıl büyük ikramiye tutarı 61 milyon TL olarak belirlendi. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde biletinizi sorgulayabileceğiniz sorgulama ekranına aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Milli Piyango Genel Müdürlüğünün 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 61 milyon liralık büyük ikramiye, "9794035" numaralı çeyrek bilete isabet etti.

Büyük ikramiyeye ait numaraların bulunduğu biletlerin sevk merkezleri KKTC, Samsun, Antalya ve İstanbul olarak açıklandı.

Milli Piyangonun 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 10 milyon liralık ikramiyeyi kazanan numara da belli oldu. Özel çekilişte 10 milyon liralık ikramiye "0798081" numaralı bilete isabet etti.

Özel çekilişte 5 milyon liralık ikramiye "2551923" numaralı bilete isabet ederken, 2 milyon liralık ikramiyenin şanslı numaraları "9201621", 1 milyon liralık ikramiyenin kazandıran numaraları "8757022" ve 500 bin liralık ikramiyenin şanslı numaraları da "4136086" oldu.


Çekilişte amorti rakamları ise (4) ve (6) olarak belirlendi.

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI