radyobir
radyobir

"Kelebek gibi uçar, arı gibi sokarım"

Pek çok spor dalıyla profesyonel olarak uğraşan ve 2006 yılında düzenlenen bir boks yarışmasında şampiyon olan Fulya Keskin, Acun Ilıcalı'nın yeni projesi "Boksun Yıldızları"nın oldukça iddialı isimlerinden biri…

25 Ekim 2017 13:25 | Kategori: Magazin

27 Ekim’de başlaması planlanan ve merakla beklenen Boksun Yıldızları yarışmacıları arasında yer alan Fulya Keskin, "Oldukça iddialı rakipler var. Ancak ben de kendime güveniyorum. Her ne kadar güce dayalı bir spor gibi görünse de taktik, güç ve zeka isteyen bir spor dalı boks. Ben de düzenli uyku, yemek ve antrenmanlarla yarışmanın bir an önce başlamasını bekliyorum. Ringte tarih yazmaya hazırlanıyorum. Rakiplerim beni beklesin. Kelebek gibi uçar, arı gibi sokarım ” dedi.

Boksun Yıldızları Yarışması’nda  Fulya Keskin’in yanı sıra Bülent Çetinaslan,  Şenol İpek, Aycan Demirci, Ateş Fatih Uçan, Çılgın Sedat, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Sami Lavi, Asena, Baki Mercimek, Ayşıl Özaslan, Ramazan Kalyoncu ve Doğuş yarışacak!

Dilara Gönder’in sunacağı yarışma da yorumlarıyla Bilgehan Demir ile Adem Kılıççı yer alacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI