radyobir
radyobir

Kemal Sunal sergisi herkesin ilgi odağı oldu

11 - 18 Kasım 2017 tarihleri arasında BKM'nin organizasyonuyla "İstanbul Komedi Festivali" kapsamında açılan "Kemal Sunal Sergisi" ne ilgi büyüktü. 7'den 70'e ziyaretçilerin akın ettiği sergide sergiyi gezenler Kemal Sunal'ın en özel eşyalarını yakından inceleme fırsatına sahip oldu.

22 Kasım 2017 14:13 | Kategori: Kültür & Sanat

Usta sanatçı Kemal Sunal’ın Fatih Belediyesi sponsorluğunda açılan, tiyatroya başladığı ilk günden itibaren rol aldığı oyunlarda ve filmlerde kullandığı kostümler, en özel aksesuarları, makyaj malzemeleri, aldığı notlar, kimlikleri, oyun tanıtım broşürleri, ara verdiği üniversite eğitimine devam edebilmesi için gelen mektubu, her yıl için yatırdığı harç makbuzları, tahsili boyunca aldığı karneleri, kızı Ezo ve oğlu Ali Sunal’ın kendisine yazdığı notlar gibi pek çok özel eşyanın sergilendiği sergiyi festival boyunca 50 bin kişi ziyaret etti.
 
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de sergiyi gezen isimler arasında yer alırken sergi hakkında "Türk sinemasına bu denli katkısı bulunan, yüzümüzü onlarca filmi ile güldürmüş sayın Kemal Sunal’ın sergisini gezmek beni çok duygulandırdı. Sergiyi gezerken adeta onun yaşam öyküsüne tanıklık ettik.  Bu vesileyle kendisini bir kez daha rahmetle ve özlemle anıyorum” diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI