radyobir
radyobir

Kenan Doğulu'dan caz performansı

Bu yıl 27.cisi düzenlenen, Türkiye'nin en uzun soluklu festivallerinden Akbank Caz Festivali geçtiğimiz akşam Babylon sahnesinde Kenan Doğulu'yu ağırladı.

14 Kasım 2017 11:47 | Kategori: Magazin

Biletlerin günler öncesi tükendiği konserde Kenan Doğulu, etkileyici sahne performansı ile müzikseverleri cazın büyülü dünyasında müzikal bir yolculuğa çıkardı.
 
Yıllar içerisinde müzikseverlere sunduğu bir çok hit parçasının caz müzik formlarında yeniden düzenlenmiş versiyonlarının söyleyen Doğulu, Türkiye’nin önde gelen caz müzisyenlerinden oluşan orkestrası ile hayranlarına sıra dışı bir müzik ziyafeti sundu.
 
"İLK ADIMI SEN AT” POP CAZ VERSİYONUNU İLK KEZ SESLENDİRDİ

Kenan Doğulu, yayınlandığı günden itibaren müzik listelerinde üst sıralardaki yerini koruyan "İlk Adımı Sen At” şarkısının yeni düzenlemesi "Ercüment Orkut Pop Caz Versiyon”unu ilk kez canlı olarak seslendirdi.

Dünyaca ünlü Grammy ödüllü caz füzyon grubu Snarky Puppy’nin kurucusu ve basçısı Michael League İlk Adimi Sen At şarkısının pop caz performansında sahnede konuk sanatçı olarak bas gitarıyla yer aldı. ​

Kenan Doğulu’ya, kontrbasta Ozan Musluoğlu, davulda Ferit Odman, trompette Şenova Ülker, trombonda Burak Dursun, safsofonda Engin Recepoğulları, piyanoda Ercüment Orkut ve Can Çankaya, vokalde Sibel Gürsoy ve Tuba Önal eşlik etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI