radyobir
radyobir

Kenan Doğulu sahnede düştü...

Kenan Doğulu, Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Doğulu, konser sırasında kaza geçirdi. Şarkıcı, karanlığın etkisiyle sahne ile seyirci arasındaki boşluğa düştü. Hayranlarının telaşlı bakıpları ve haykırışları sonrası Kenan Doğulu sahneye geri döndü ve konserini tamamladı.

24 Haziran 2017 00:20 | Kategori: Magazin

Yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalan Kenan Doğulu, muhteşem sahne enerjisi, dillerden düşmeyen şarkılarından oluşan repertuvarıyla dinleyelere unutulmaz bir gece yaşattı.
 
Konserin açılışını "Susma" parçasıyla yapan Doğulu, konserde 30’u aşkın şarkı seslendirdi. Kenan Doğulu'nun konserini Bengü, Şebnem Ferah, Ebru Şallı, Zuhal Topal, Korhan Saygıner, Önder Öztarhan, Elif Boyner gibi ünlü isimler en önde izledi. Ayrıca ünlü şarkıcıyı annesi Serpil Doğulu, eşi Beren Saat'in annesi Ayla Saat ve anneannesi Habibe Dikmen yalnız bırakmadı.

MODA BENİ TAKİP EDİYOR

Konsere tek başına katılan Şebnem Ferah "Kenan benim canım dostum. Görüşemediğim zamanlarda konserlerimize katılıp özlem gideriyoruz. Yoğun çalışma tempomdan dolayı ben bu yaz tatil yapamayacağım. Tamamen stüdyo ve konserler arasında git gel yapacağım" şeklinde konuştu. Muhabirlerin "Sizi hep siyah elbiselerle görüyoruz. Modayı takip ediyor musunuz?" sorusuna Ferah, "Yok, moda beni takip ediyor" şeklinde esprili bir yanıt verdi.



İNŞALLAH HEP BİRLİKTE OLURUZ

Anne Serpil Doğulu, dünürü Ayla Saat'le konseri birlikte izledi. Konserde muhabirlerin sorularını yanıtlayan Serpil Doğulu "Yine güzel bir Harbiye konserinde birlikteyiz. İnşallah ilerleyen konserlerde de hep birlikte oluruz. Güzel bir konser izleyeceğiz" dedi.
 
30 YIL ÖNCE İLK ADIMI HARBUYE'DE ATTI!..

Kenan Doğulu, her yıl binlerce hayranıyla bir araya geldiği İstanbul’un en özel konser mekanlarından Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’yla ilgili "Benim sahneye ilk çıktığım yerlerden biri Açıkhava. 30 yıl önce Liselerarası Şarkı Yarışması’yla ilk adımı attığım bu sahnede bugün hala şarkılarımı söyleyebiliyor ve müziğimi paylaşıyor olmak duygusu beni çok heyecanlandırıyor’’ dedi.
 

Gençleri ilk adımı atmalarıyla ilgili cesaretlendiren Kenan Doğulu yeni şarkısı "İlk Adımı Sen At”ı ilk kez seslendirdikten sonra sahnesine her zaman desteklediği ve cesaret verdiği genç müzisyenleri davet etti.
 
Kenan Doğulu, daha önce Chick Corea’nın da sahnesine konuk olan 13 yaşındaki caz piyanisti Hakan Başar ile 16 yaşındaki Berklee öğrencisi vokalist Bade Karakoç’u ilk kez Harbiye sahnesinde ağırladı. Bade Karakoç şarkısını söyledikten sonra Kenan Doğulu, "Böyle Bade’yi sahnede dimdik, güçlü görünce çok duygulandım. Kuvvetli kadın figürünü seviyorum, bu şarkım tüm kadınlara, dünyayı ters düz edenlere gelsin’’ dedi. Prodüktörlüğünü yaptığı Tahribad-ı İsyan grubu ise Doğulu sahnesinde "Hamam” şarkısını seslendirdi.



Kenan Doğulu konserine özel caz bölümüyle devam etti. Doğulu, hayranlarına sıra dışı bir gece yaşatarak, sevenlerini cazın büyülü dünyasında küçük bir müzikal yolculuğa çıkardı. Kenan Doğulu’ya, kontrabasta Ozan Musluoğlu, davulda Ferit Odman, trompette Tolga Bilgin, trombonda Bulut Gülen eşlik etti. 
 
KENAN KORKUTTU

Konserin ikinci yarısında "Kandırdım" şarkısında Kenan Doğulu sahnesi sürpriz bir evlenme teklifine ev sahipliği yaptı. Evlilik teklifi sırasında geri geri giderken sahne boşluğuna düşen Kenan Doğulu, kalkar kalkmaz sahneye dönerek konserin en hızlı bölümüne geçti. Sonrasında hareketli parçalarıyla tüm Açıkhavayı ayağa kaldıan Kenan Doğulu muhteşem bir geceye daha imza attı.



Tüm şarkılarını 5000 kişilik bir çoşkulu bir dinleyici korosu ile seslendiren Kenan Doğulu sahneye "Tutamıyorum Zamanı” şarkısı ile veda etti.
 
Sevenlerinin kendisini alkışlar ıslıklar eşliğinde yeniden sahneye çağırmasıyla tekrar sahneye çıkan Doğulu, konserin finalinde 'Pamuk' , 'Kalp Kalbe Karşı' ,' Aşk Kokusu' şarkılarını seslendirerek unutulmaz bir geceye daha imza attı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI